Негода на Камꞌянеччині꞉ повалені дерева та зірвані дахи

Дощ та сильний вітер ,очевидно, вирішили взяти Хмельниччину в облогу, адже після потопу у Хмельницькому стихія накоїла чимало лиха у Кам’янці-Подільському

676

Негода накрила місто та  увесь район ще з вечора 5 серпня. Погода різко зіпсувалася. Пориви вітру понад 20 м/с та заливний дощ робили свою недобру справу, завдаючи збитків мешканцям та додаючи роботи надзвичайникам.

Крім надзвичайників, працювали й посадовці, які контролювали проведені роботи та повідомляли жителям про зроблене. Негода не лише повалила чимало дерев та порозкривала дахи з будинків, а й знеструмила місто.  Подекуди електрики заздалегідь відключили світло аби запобігти негативним наслідкам стихії. Про це оперативно повідомляли камꞌянчан.

Буревій повалив 28 дерев у місті Кам’янець-Подільський, а також 53 дерева на автошляху у  напрямку Кам’янець-Подільський-Білогір’я.  Крім того, у місті, внаслідок дощу, почали протікати дахи будинків на ряді вулиць.

Негода пообривала дроти, тому частина міста залишається без електрики. Її немає також і в деяких селах району. Зокрема, обірвано дроти на вул. Героїв Небесної сотні, 30 років Перемоги, Гагаріна, Північній, Хмельницьке шосе, Драгоманова-Лесі Українки, Данила Галицького-Огієнка, Годованця-проспект Грушевського, Пушкінській, Хмельницькій, Короленка-Черняхівського, Панівецькій, Кулика, Суворова, Підзамчі, Торговій площі, Свідніцького, Смотрицькій.

Також на окремих вулицях міста є проблеми з газопостачанням.

Звернення від громадян про наслідки стихії продовжують надходити і далі.

У міській раді Камꞌянця−Подільського зазначають, що усі служби міста не покладаючи рук працюють аби подолати наслідки буревію та повернути місто та  населені пункти громади до нормального життя.

" " " "