Ніч у лісі та десяток пройдених кілометрів꞉ на Шепетівщині розшукали десятирічного хлопчика

Надзвичайна подія трапилася на Шепетівщині, вчора, 23 жовтня

485

Там, у лісі, близько 18 години, загубився десятирічний хлопчик Микола Парфенюк. Зꞌясувалося, що дитина збирала ягоди разом із батьком. Проте на якийсь момент батько випустив дитину з поля зору. Зрозумівши, що син загубився, а самостійно знайти його не змогли, батьки звернулися за допомогою до правоохоронців, розповіли у поліції.

Усю ніч дитину шукали поліцейські, військові, рятувальники та односельці, які прочісували ліси. До пошуків Миколки долучилися і кінологи з собаками. Загалом, до пошуків задіяли близько 700 чоловік.

 

Пошуки хлопчика продовжували і сьогодні, 24 жовтня. У поліції  закликали долучитися до пошуків усіх небайдужих. Проте, як стало уже відомо, дитину знайшли в  одному із сіл району. Хлопчина , за ніч, про йшов  близько десяток кілометрів. Його помітила жінка, котра мешкає у с. Мальованка Судилківської ТГ. Побачивши у вікні дитину, що ходить уздовж лісу, негайно запросила до себе додому. Відтак зателефонувала до правоохоронців, адже з собою, у хлопчика, мобільного телефону не було.

 

 

За словами дитини, він розгубився, коли збираючи журавлину, не зміг знайти батьків. Отож, вибрав стежину і йшов нею, поки не потрапив у село. Миколка прийшов до найближчої хати, проте вона виявилася порожньою, тому він ліг посеред мерзлої трави і заснув. А на ранок пішов далі, шукати допомогу. На щастя, його помітила небайдужа жінка.

Наразі втомлений, але щасливий хлопчик, після огляду медиків, разом із мамою повертається додому

 

" " " "