На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який мало не підняв у повітря багатоповерхівку

Події відбувалися ще у вересні

452

Тоді екстренні служби отримали повідомлення про різкий запах газу в одному з багатоквартирних будинків по вулиці Подільській, що у Хмельницькому. Встановили що житель однієї з квартир увімкнув на газовій плитці одразу дві конфорки, а запалити газ забув, повідомили в Окружній прокуратурі.

Коли ж до квартири «винуватця» ситуації завітали екстренні служби, то виявилося, що чоловік перебуває у стані наркотичного спꞌяніння. Крім того, у чоловіка виявили у квартирі психотропні речовини та понад 7,5 грама  канабісу, який належить до наркотичних речовин. До речі, чоловік, уже добре відомий правоохоронцям, адже раніше неодноразово мав проблеми з законом  за збут та зберігання наркотиків. Минулого року він вийшов з вꞌязниці, де відбував покарання у  вигляді 8 років позбавлення волі.

Однак, як свідчить останній випадок на шлях виправлення чоловік так і не став. Відносно нього уже скеровано обвинувальний акт до суду за незаконне придбання та зберігання  наркотичних засобів, без мети збуту ( ч. 1 ст. 309 ККУ).  Санкція цієї статті передбачає альтернативны покарання у вигляді штрафу, виправних робіт терміном до 2 років, або арешту терміном до до 6 місяців, або ж обмеження волі терміном  до 5 років.

" " " "