Пожежа на Хмельниччині: у реанімації перебуває 11-річна дівчинка

1791

У Шепетівці загорівся будинок. Унаслідок пожежі постраждала 11-річна дівчинка.

Сьогодні вранці  до місцевої ДПРЧ надійшов виклик від жителів Шепетівки. У 88-річної бабусі загорівся будинок з онуками.

Бабуся порпалася на вулиці, коли з будинку вибіг наляканий 7-річний онук і повідомив про пожежу. Допомагати ліквідувати пожежу прибігли сусіди, які й викликали пожежників.

На момент початку пожежі в будинку спала 11-річна дівчинка, яка найбільше постраждала. Коли її винесли  з будинку, то у неї вже обгоріли ноги та обличчя. Наразі вона перебуває в реанімації у важкому стані.

Рятувальники 21-ої ДПРЧ повідомляють, що вогонь у будинку  вогонь розповсюджувався дуже швидко і причини пожежі наразі встановлюють.

До потерпілих приїхав представник сек­то­ру з пи­тань над­зви­чай­них си­ту­ацій та ци­віль­но­го за­хис­ту на­се­лен­ня Віктор Горюков та ди­рек­тор Цен­тру со­ці­аль­них служб для сім’ї, ді­тей та мо­ло­ді Тетяна Вінницька. Вони зазначили, що виконавчий комітет Шепетівської міської ради скличе термінове засідання та виділить матеріальну допомогу для сім’ї, що постраждала.

" " " "