Придивіться уважніше: хмельницька поліція просить допомогти у розшуку нападника

Чоловік з ножем напав на молоду пару, що прогулювалась Ботанічним садом

903

Поліцейські обласного центру просять допомоги небайдужих містян у розшуку зловмисника, який завдав ножових поранень молодому чоловіку. Ця прикра подія трапилась ще другого вересня, близько 01:40 ночі., повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

29-річний чоловік прогулювався зі своєю дівчиною Ботанічним садом, що розташований у Хмельницькому на вулиці Інститутській. Назустріч їм трапився перехожий, що з якогось дива вирішив прискіпатись до молодих людей. Між ним та супутником дівчини спалахнула суперечка. Та, на жаль, словесною перепалкою не обійшлося.

Незнайомець вихопив із кишені ножа і заходився ним бити свого опонента. Одне з ножових поранень виявилось проникаючим, лезо увійшло в одну з легень, спричинивши сильну кровотечу. Побачивши, що він накоїв, зловмисник поквапився покинути місце події. Упіймати його “за гарячими слідами” не вдалося.

Читайте також: Поліція затримала кам’янчанина, який пограбував неповнолітнього студента у коледжі

Тому поліція звертається до городян із проханням допомогти виявити і викрити нападника. Правоохоронці, за описом потерпілих,  склали його фоторобот . Кажуть, він має на зріст близько 175 сантиметрів. Виглядає зловмисник приблизно на 30-35 років. Має темне, коротко стрижене волосся із залисинами на чолі.

Під час конфлікту нападник був взутий у темні кросівки, а також одягнений в темні штани і смугасту футболку жовто-чорного забарвлення.

Крім того, у розпорядженні поліції є запис з камери відеоспостереження, на якому видно, як зловмисник переходить дорогу.

Поліцейські просять уважно придивитись до  фоторобота та переглянути відео. Можливо, саме ви знаєте цього чоловіка та можете сповістити про нього якусь інформацію. Зателефонувати можна за номером чергової частини Південно-Західного відділу поліції  (80382) 61-80-36 або за загальним номером поліції  102.

" " " "