Трагедія на Житомирщині: в нічній ДТП загинув хлопець із Хмельницької області

Загиблий мчав на мопеді нічною вулицею

1643

Трагічна звістка надійшла на Хмельниччину із сусідньої Житомирщини. Там знайшов свою загибель наш 24-річний земляк.

Біда трапилась учора ввечері на трасі Любар –Печанівка, поблизу села Нова Чортория Любарського району, розповідає відділ комунікації поліції Житомирської області.

На годиннику було приблизно пів на одинадцяту вечора. Хлопець мчав на мопеді погано освітленою дорогою і, невідомо як, злетів зі шляху та на повній швидкості врізався в бетонну опору, що стояла на узбіччі. На байкері не було ані шолома, ані інших засобів захисту. Та ще й, очевидно, швидкість руху була шалена.

Читайте також: У Деражнянському районі важко травмувався мотоцикліст

В результаті, 24-річний хлопець із Хмельницької області загинув на місці. Судячи з моторошних кривавих калюж, що зосталися на землі, у нього не було ніяких шансів вижити.

Поліція відкрила за цим випадком кримінальне провадження. Водночас правоохоронці застерігають інших відчайдух, які ще живі, від швидкої їзди. Особливо –  у вечірню та нічну пору, коли дорога погано освітлена, а тому особливо небезпечна. Крім того, не нехтуйте засобами захисту. Вдягайте шолом. Бажано мати на собі одяг зі святловидбивними елементами, аби не тільки ви бачили дорогу, але й на дорозі бачили вас. І не перевищуйте швидкості, навіть якщо дуже квапитесь. Дотримання цих нехитрих рекомендацій може врятувати ваше життя та життя і здоров’я інших людей.

" " " "