Трагедія в Деражнянському районі: четверо загиблих та один тяжко травмований

Зіткнення з елетроопорою перетворило легковик на зім’яту бляшанку

1611

Нічна аварія у Деражнянському районі забрала життя чотирьох людей. Трагедія сталася близько другої години ночі на автодорозі неподалік від села Новосілка, повідомляє речниця обласної поліції  Інна Глега.

За кермом «FORD MONDEO» перебував 25-річний Деражнянського району. У якусь мить він втратив контроль над кермом, і автомашину понесло на узбіччя. На повній швидкості автівка врізалась в електроопору і, від потужного удару, перекинулась.

Задню частину автомобіля зім’яло, мов бляшанку. Четверо пасажирів, які сиділи на задньому сидінні, загинули на місці аварії. Найстаршому з них було 34 роки, наймолодшому – 18. Водія автомобіля із тяжкою політравмою госпіталізували до районної лікарні. В якому він стані перебуває зараз – невідомо. Усі загиблі – жителі Деражні і Деражнянського району.

Ще один пасажир цієї злощасної автівки, можна сказати, народився у сорочці: він навіть не одержав травм.

Слідчо-оперативна група, що працювала на місці, з’ясувала деталі цієї ДТП. На жаль, за попередніми висновками експертизи, водій був п’яним. Очевидно, це відіграло не останню роль у тому, що він втратив керування і спричинив загибель людей.

Читайте також: У Хмельницькій області п’ятеро іноземців отримали травми в ДТП

Поліція відкрила за цим фактом кримінальне провадження за ч.3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкції цієї статті передбачають позбавлення волі на строк до 10 років. Проте загиблих уже ніякими санкціями не повернути.

" " " "