У Хмельницькій області п’ятеро іноземців отримали травми в ДТП

Аварія трапилася на трасі "Житомир-Чернівці"

1024

На трасі “Житомир-Чернівці”   трапилася дорожньо-транспортна пригода, в якій п’ятеро іноземців отримали травми, інформує прес-служба поліції Хмельниччини.

Інцидент відбувся неподалік від села Скаржинці, що в Ярмолинецькому районі. Окрім зазначених іноземців, серед травмованих була 38-річна мешканка Кам’янець-Подільського.

Правоохронці  повідомляють, що аварію спричинила українка, яка виїхала на зустрічну смугу кермуючи автомобілем “БМВ”. Внаслідок порушення, вона не встигла відреагувати на наближення “Фольксвагена Бора” та зіштовхнулася з ним. За кермом “Фольксвагена” перебував 47-річний уродженець Туреччини.

Після аварії в українки діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої в різних ділянках тіла. Потерпіла була госпіталізована в нейрохірургічне відділення обласної лікарні.

Громадянин Туреччини, який був за кермом “Фольксвагена”, одержав перелом вертлюжної кістки. Його доставили в травматологічне відділення. Окрім нього, в автомобілі перебувало ще четверо пасажирів, усы вни також громадяни Туреччини. В одного із чоловіків, віком 35 років, теж виявили перелом вертлюжної кістки, а у 42-річного діагностували перелом грудного хребця. Двоє інших, віком 29 та 27 років, відбулися незначними забоями та синцями.

По факту вчиненого порушення правил дорожнього руху, в поліції вже відкрили кримінальне провадження.

" " " "