У Хмельницькому навчали нотаріусів та державних реєстраторів

745

Стресостійкість та ввічливість. У Хмельницькому навчали нотаріусів та державних реєстраторів. Дня них провели психологічний тренінг. Навчання влаштували не у повсякденних кабінетах, а просто неба. У таких спосіб нотаріусів та державних реєстраторів готують до різноманітних ситуацій, що можуть виникнути у їх роботі.

Замість робочих кабінетів – заняття просто неба. У Хмельницькому навчали нотаріусів та державних реєстраторів. На природі для них організували психологічний тренінг.

Аби подібні ситуації не виникали, для нотаріусів та державних реєстраторів і влаштували психологічний тренінг. Проводили навчання найкращі психологи міста. Вони готували працівників юстиції до різноманітних ситуацій, що можуть виникнути у їх роботі.

Психологічний тренінг влаштували не у повсякденних кабінетах, а просто неба. Таку форму навчання обрали невипадково, кажуть психологи. Це – своєрідний вихід за рамки зони комфорту.

Це неодмінно допоможе у роботі і нотаріусам, і державним реєстраторам. Професію останніх пані Оксана опанувала три роки тому. У її роботі, розповідає, вміти правильно спілкуватися з людьми – надважливо.

Стресостійкість та ввічливість, каже пані Оксана, відіграють не останню роль у її роботі. А ще, додає, любов та повага. Потрібно любити те, що робиш, і поважати кожного, кому потрібна твоя допомога.

 

" " " "