У Кам’янці-Подільському нацгвардійці врятували життя 16-річному самогубцю

Юнак хотів звести разхунеки з життям через сварку з коханою

408

У Кам’янці-Подільському нацгвардійці врятували життя юнакові, який хотів вчинити суїцид через сварку з коханою дівчиною. Про інцидент розповіла Військова частина 3053 Національної гвардії України на своїй сторінці у Facebook.

Близько дев’ятої вечора нацгвардійцям, що патрулювали у місті, надійшло на планшет повідомлення про юнака, який знаходиться на даху багатоповерхівки на вулиці Космонавтів. Хлопець мав намір зістрибнути звідти.

Нацгвардійці негайно вирушили до місця події. Там справді на даху стояв хлопець, що будь-якої миті міг ступити у порожнечу. Обережно наблизившись до юнака, військові зав’язали з ним бесіду. Із розмови вони й дізналися причину відчайдушного вчинку хлопця. Він посварився з коханою дівчиною і вирішив звести рахунки з життям.

Зрештою нацгвардійцям вдалося переконати хлопця відмовитись від фатального кроку і спуститися вниз. Тим часом на місце інциденту викликали представників ювенальної поліції, а також батьків відчайдухи. Крім того, про всякий випадок до місця події були викликані працівники ДСНС та швидка допомога.

На щастя, їхня допомога не знадобилась. А от із поспілкуватись із психологом хлопцеві не завадило б. Адже закохуватись він іще буде не раз, а життя двічі не дається.

" " " "