У Кам’янці-Подільському швидка допомога “влетіла” у фуру: медики важко травмовані

Поліція з'ясовує, чи можна було уникнути аварії

1574

ДТП зі швидкою та фурою сталась учора надвечір у Кам’янці-Подільському. Два автомобілі не змогли розминутись  на перехресті проспекту Грушевського і  Черняховського. Телефонний дзвінок про аварію надійшов о 17.27, йдеться у повідомленні прес-служби обласної поліції.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце ДТП, з’ясувала її обставини. 44-річний водій, який перебував за кермом вантажівки DAF, рухався у крайньому правому ряду та почав розвертати свою фуру наліво. Очевидно, він не побачив швидкої допомоги, яке в цей час мчала сусідньою смугою. Це й спричинило зіткнення. Слідчі припускають, що в цей момент швидка допомога була в так званій “сліпій зоні” водія фури, і він не її міг бачити.

Читайте також: На Хмельниччині локомотив збив 20-річного хлопця

В результаті зіткнення, кабіну швидкої зім’яло, мов бляшанку, а троє людей, що знаходились в ній, отримали важкі травми.

У 44-річного водія швидкої та 19-літньої фельдшерки діагностували закриті черепно-мозкові травми. Їх госпіталізували у нейрохірургію першої міської лікарні Кам’янця-Подільського. У 61-річної лікарки, яка також була у швидкій, травми ще важчі. У неї теж  закрита черепно-мозкова травма, а також поламані ребра і політравма. Жінку відвезли у реанімацію.

Водій фури, 44-річний громадянин Болгарії, не травмований. Його затримала поліція. За фактом цієї ДТП відкрили кримінальне провадження.

" " " "