У Миньківцях на Хмельниччині хтось зумисне підпалив людям хату

Підпал стався пізньої ночі

3830

За минулу добу на Хмельниччині двічі горіли житлові будинки. Одна пожежа сталась у селі Шарки Деражнянського району, інша – в Миньківцях Славутського району.

У Шарках загоряння виникло відразу після опівдня. Рятувальники, які примчали на місце пожежі, швидко погасили вогонь. Однак до їхнього приїзду полум’я встигло знищити деякі речі домашнього вжитку і “пройшлося” стінами будинку.  Господарі оцінюють завдані збитки у 2 тисячі гривень. Тобто, пожежники нагодилися вчасно, і великих збитків  вогонь не наробив. Причиною пожежі, ймовірно, стало порушення правил безпеки при експлуатації печі.

Читайте також: На Хмельниччині двоє чоловіків розважалися биттям пляшок об голову: розваги, вони такі

А от у Миньківцях хтось зумисне пустив “червоного півня” людям під стріху. Причому сталося це глибокої ночі – десь після першої години. На номер служби порятунку зателефонували о 1.44. Дзвінок рятувальникам надійшов тоді, коли вже все в будинку палало. Через це на момент їхнього приїзду вогонь встиг поширитись на площу  в 73 квадратні метри. Пожежники відразу стали на двобій із вогняною стихією і о 2.13 пожежу вдалося погасити. Однак полум’я встигло знищити покриття й перекриття будівлі.

" " " "