Наказ МОЗ: на Хмельниччині можна записатися на залишкові дози вакцини від COVID-19

На Хмельниччині кожен може записатися на вакцинування залишковою дозою препарату, якщо такі виникатимуть

787

Після декількох випадків утилізації деяких залишкових доз вакцини від COVID-19 Міністерство охорони здоров’я України підписало указ, у відповідності до якого окремі категорії громадян зможуть записатися на вакцинацію залишковими дозами. Про це повідомила прес-служба Хмельницької облдержадміністрації.

На думку, без перебільшення, експертів усього світу лише загальна імунізація населення планети зможе ефективно захистити людство від пандемії.

Так, відтепер в Україні, аби не допустити втрату доз вакцини від коронавірусної інфекції, офіційно дозволено щеплювати громадських діячів, лідерів думок, публічних осіб, представників мистецьких кіл.

Читайте також: Хмельниччина отримає 15 тисяч доз дитячої протитуберкульозної вакцини

Також на вакцинацію можуть записатися будь-які інші особи, котрі  мають бажання на власному прикладі підтримати українську вакцинальну кампанію. Записатися на щеплення залишковими дозами можна заповнивши відповідну форму.

“Для розвіювання міфів та фейків, підкреслюємо: щеплення публічних осіб відбувається добровільно і з використанням ВИКЛЮЧНО залишкових доз вакцин, якщо такі є наприкінці дня”, — резюмувала прес-служба Хмельницької ОДА.

" " " "