Нардеп привітав тих, хто працює у свято .

985

Працюють та приймають подарунки. З нагоди головного державного свята привітали вартових громадського порядку

 Працювали і вітання приймали. Зранку на робочій нараді працівників хмельницького міського відділу поліції привітали із головними державними святами. За сумлінне виконання обов’язків кращих вартових порядку відзначили грамотами та преміями. Народний депутат України Сергій Лабазюк в знак продовження плідної співпраці презентував поліцейським цінний подарунок.

 Коли українці святкують два головних державних свята –  для представників цієї професії це період інтенсивної праці. На Дні прапора та Незалежності поліцейські чергуватимуть у посиленому режимі. Усе, аби пильнувати громадський порядок, а відтак забезпечити комфортний відпочинок хмельничанам. Святковий ранок четверга, за традицією, у них почався із робочої наради та вказівок. Та все ж без вітань не обійшлося. З нагоди головного державного свята кращих вартових порядку Хмельницького відділу поліції відзначили грамотами та подарунками. В знак вдячності за сумлінну службу та продовження співпраці долучився до вітань й народний депутат України Сергій Лабазюк. Помічники нардепа презентували на відділ ювеальної превенції ноутбук. Із працівниками саме цього структурного підрозділу напередодні благодійний фонд Сергія Лабазюка реалізовував спільний проект «СТОП наркоманії».

Це проект мав на меті запобігти школярів від згубного впливу шкідливих речей, зокрема наркотиків. Нагадаємо, навесні за ініціативи благодійного фонду «Ми поруч» спільно із поліцейськими відділу ювеальної превенції для старшокласників шкіл 188-го округу провели ряд профілактично-просвітницьких заходів. Через деякий час, переконують поліціянти, можуть підсумувати позитивний результат проекту.

Для запобігання підліткового правопорушення профілактична робота поліцейськими проводиться системно. Незабаром у планах запустити ще кілька просвітницьких проектів, серед яких є і спільні ініціативи із благодійним фондом Сергія Лабазюка «Ми поруч». Тож, новий ноутбук, кажуть у міському відділку, стане їм якраз неабияк при нагоді.

 

" " " "