Наркодилер, якого впіймали у Хмельницькому, вже вийшов з-під варти

За підозрюваного внесли необхідну заставу

2234

У Хмельницькому обрали запобіжний захід підозрюваному, якого затримали в місті  із партією наркотиків. За наполяганням прокуратури суд призначив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

20-річного хмельничанина, який до цього вже мав адміністративне стягнення за незаконні дії, пов’язані з наркотиками, впіймали на “закладці” доз наркотичної речовини. При ньому були два пакунки з білою речовиною, в якій поліцейські впізнали вкрай небезпечний синтетичний наркотик “PVP”. Згодом лабораторний аналіз підтвердив їхні припущення. Ще два пакунки такої речовини було виявлено дома у затриманого. Сумарно вага вилученого склала близько півкіло, що за цінам “чорного ринку” становить понад 200 тисяч гривень.

Феміда узяла підозрюваного під арешт на період, доки триватиме слідство. Щоправда, в судовій ухвалі було зазначено, що хлопець може вийти з-під арешту у випадку, якщо за нього внесуть заставу у розмірі 210 тисяч гривень.

Читайте також: Кримінальний сімейний підряд: У Полонному матір із сином збували наркотики

За інформацією телеграм каналу XM-inside, за підозрюваного відразу внесли необхідну суму, і він уже вийшов на волю. Щоправда, лише тимчасово, адже стаття, яку йому інкримінують, передбачає від 9 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

" " " "