З комфортом і по-сучасному.

951

  4 мільйони гривень на оновлення технічної бази профзакладів передбачили в обласному бюджеті. Ще 8 мільйонів – на протипожежні заходи. Проєкти рішень мають розглянути і затвердити депутати обласної ради найближчої сесії. Крім того, заклади розраховують на підтримку з держбюджету. Оновлювати навчальну базу будуть і з власних надходжень. Як це зробили, до прикладу, у Теофіпольському ліцеї.

 У Теофіпольському професійному-аграрно промисловому ліцеї навчається 250 учнів. Тут готують фахівців з трьох інтегрованих професій. Кухар-кондитер – одна з найпопулярніших.

 Після уроку теорії, – практичні заняття.

 Страви готують у новенькій лабораторії. Умови максимально наближені до робочого місця, за яким випускники працюватимуть після закінчення навчання.

 Лабораторію у Теофіпольському ліцеї відкрили за власні кошти. До прикладу, які надходять від навчання дорослого населення.

 Цього року на оновлення матеріально-технічної бази в обласному бюджеті передбачено 4 мільйони гривень. Їх розподілять серед професійно-технічних навчальних закладів.

 Крім цього, 8 мільйонів гривень профзаклади розраховують отримати на протипожежну безпеку. Проєкти цих рішень депутати розглянуть 25 березня під час сесії обласної ради.

 

" " " "