Нарколабораторія у Хмельницькому: повний цикл виробництва, викритий поліцейськими

Лабораторія з переробки наркосировини та виготовлення наркотиків була обладнана в одній із квартир обласного центру

1721

У Хмельницькму, після кількох місяців стеження та розслідування поліцейським вдалося викрити підпільну нарколабораторію і затримати ділка, що займався виготовленням і продажем наркотиків, йдеться у повідомленні сектору комунікації поліції Хмельницької області.

Для того щоби задокументувати незаконні оборудки наркоділків та вивести їх на чисту воду, поліцейським знадобилося кілька місяців. Упродовж цього часу правоохоронці збирали факти  та накопичували докази злочинної діяльності підозрюваних.

Зрештою вдалося з’ясувати, що троє жителів Хмельницького налагодили прибуткову спільну справу: придбання, виготовлення, зберігання та продаж амфетаміну.

Одного з них правоохоронці затримали якраз у той момент, коли він збував клієнту чергову дозу. Вдома у 33-річного наркоторгівця здійснили обшук. У чоловіка вилучили “свіженьку” тисячу гривень за продану дозу амфетаміну, а також пакунки з готовим наркотиком і обладнання та хімпрепарати для виготовлення наркотику.

Читайте також: У Хмельницькому СБУ “накрила” ОЗГ, що займалася контрабандою наркотиків

Звісно, усе знайдене вилучили, а самого “алхіміка” затримали. Найближчим часом йому мають повідомити про підозру. А підозрюють його у скоєнні кримінального злочину за статтею 307 ч.2. За таке злодіяння хмельничанин може отримати від 6 до 10 років із повною конфіскацією майна, що йому належить.

" " " "