«Навісні пісні» Артема Полежаки.

1231

«Навісні пісні» Артем Полежака презентував у Хмельницькому. За рахунком – це друга друкована книга автора. Перша збірка «Стіхи о жизні» розійшлася великим накладом. Такий успіх вже прогнозують і другій роботі. Сценки й історії з життя, переписані віршованою формою, вподобало чимало українських читачів. Поезія визнана на всеукраїнському рівні і нагороджена у 2014 році  на конкурсі «Стоп цензура». У своєму творчому здобутку автор має і Міжнародну премію імені Олеся Ульяненка.

Комічні та трагічні. Такі вірші пише Артем Полежака. Певною концепцією у створенні своїх збірок не керується. Каже, намагається зайвого не вигадувати, а розповісти про підслухані та побачені історії з життя. Це друга збірка за рахунком, і створював її автор понад два роки. «Навісні пісні» розкажуть читачу і про війну, і про любов.

Частина поезії із першої  збірки «Стіхи о жизні» були покладені на музику відомими українськими гуртами. Автор зізнається – розглядає і на сьогодні таку співпрацю, адже матеріалу підготував вдосталь.

У видавництві розповідають, до кінця не розуміють популярності автора. Та читачеві він подобається. Про це свідчить кількість проданих книг.

" " " "