Від «Джазфесту Поділля» до «RESPUBLICA»… Чим тішитиме фестивальників Хмельницький?

1025

Від «Джазфесту Поділля» до «RESPUBLICA»… За кілька тижнів у Хмельницькому розпочнеться фестивальний сезон. Стартуватиме він на Великдень фестивалем писанкарства «Великодній дивосвіт». А вже на початку травня поціновувачі дорослої музики  – джазу, зможуть насолодитися ритмами імпровізацій, в тому числі й на березі Південного Бугу. Вже вдруге на міському пляжі пройде «Rock&Buh»і вперше замість Кам’янця-Подільського фестиваль вуличного мистецтва «RESPUBLICA», пройде у Хмельницькому.

З квітня по листопад… Цьогорічний літній сезон у Хмельницькому обіцяє бути неймовірно насиченим. Вже створені графіки, згідно з якими хмельничани та гості міста, фестивалитимуть від душі. Розпочнеться сезон на Великдень – фестивалем писанкарства. А в середині травня відкриватимуть турсезон – джазфестом.

Йдеться про Танок на майдані Конго, котрі в репертуарі мають спеціальну  джазову програму.  А вже наприкінці травня місто здригнеться від драйвового року. З 25 по 27 травня парку Молодіжному – це міський пляж вируватиме другий «Rock&Buh», який після минулорічного успіху вирішили зробити щорічним.

І трішечки змістять локацію проведення фестивалю.

Примітно, що обласний центр фактично бере на себе як відкриття фестивального літа травневим «Rock&Buh», так і закриття – вересневою «RESPUBLICA», яка майже десятиліття проходила у Кам’янці-Подільському.

Змінять і музичне наповнення: замість трьох рок-сцен залишиться одна, ще на одній гратимуть електронну музику, а третю поки що тримають в таємниці.

" " " "