Найбільша зона відпочинку міста вже заповнена. 

1289

До початку календарного літа ще три тижні, та й купальний сезон ще офіційно не почався. А от до річки Південний Буг щодня приходить щонайменше п’ять сотень хмельничан. Частина обирає засмагу поблизу водойми, інші – ховаються у парковій зоні. Та всіх їх поєднує любов до відпочинку.

Місцевий пляж – одне із найулюбленіших місць відпочинку містян. Щодня поніжитися на сонечку приходить чимало людей. Тут до послуг відвідувачів  і пісочок, і паркова зона. Люди відпочинком задоволені. Бо вважають міський пляж серцем Хмельницького.

Та подальше опитування на пляжі таки показало всі недоліки цього місця відпочинку.

Звісно, такому туалету є альтернатива. Вона у приватному закладі відпочинку, який розташований посеред пляжу. Та за таку послугу тут доведеться заплатити.

І це не зважаючи на закон України, у якому чітко написано – споживач має право на вільне та безоплатне відвідування санітарного вузла на підприємствах, установах та організаціях, незалежно від форм власності.  Та навіть якщо заплющити очі на цей недолік, не на камеру нам розповіли і про додаткові вимоги до людей.

Поцікавитися чому така ситуація склалася на пляжу, наша знімальна група пішла до начальника управління житлово-комунального господарства міста. Василь Новачок каже –  зона відпочинку знаходиться в оренді, вже десять років.

Ми знайшли контакти ТОВ «Браво», яке, за словами посадовця, орендує пляж. Додзвонилися не з першого разу, та все ж певну інформацію отримали.

Які ще незручності можуть чекати на хмельничан під час відпочинку на пляжу та що найближчим часом обіцяють покращити міські посадовці – дивіться вже цієї неділі у підсумках тижня.

" " " "