Найкращі школярі-баскетболісти – відомі!

1365

Колегіум ім. Козубняка, перша гімназія та двадцята школа. У Хмельницькому завершилася міська спартакіада з баскетболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. На початках на звання найкращих школярів-баскетболістів претендували одразу вісім команд, які, до слова, поділили на дві підгрупи. Переможці кожної з них і розіграли долю першого місця у фіналі.

У Хмельницькому завершилася міська спартакіада з баскетболу серед школярів. Участь у змаганнях взяли вісім команд, які, до слова, поділили на дві підгрупи. Переможці кожної з них, колегіум ім. Козубняка та перша гімназія, і розіграли долю першого місця у фіналі.

Фактично для першої гімназії шансів на перемогу взагалі не було. З самісінького початку гравці колегіуму пішли у відрив і до фінального свистка утримували позиції.

Секрет успіху – простий, запевняють гравці – посилені тренування, командна згуртованість, а вже перед самим фіналом – настрій тільки на перемогу.

Насправді, зізнаються гравці колегіуму, своєю перемогою завдячують не лише один одному, а й тренеру. Більшість його магічних настанов на майданчику реально діють.

Тепер збірна колегіуму формує кістяк, до її складу доберуть ще кращих гравців з інших шкіл. А вже потім повністю сформована команда захищатиме честь міста на обласному рівні.

 

" " " "