Чемпіонат України з кікбоксингу у Хмельницькому.

1629

Вихідними у Хмельницькому відбувся чемпіонат України з кікбоксингу. Проведення його у нашому місті вже стало традицією.  До нас приїжджають кращі представники зі всіх областей України. Цього року 600 учасників долучилися до змагань. Усі вони – різних вікових категорій.  Та ціль у кожного одна – проявити свої здібності на всі 100.

600 учасників та 210 золотих медалей. На два дні Хмельницький став столицею кікбоксингу. До міста завітали кращі представники цього єдиноборства. Традиційно, чемпіонат України проходить на базі ДЮСШ №1 «Буревісник». І змагаються учасники у різних вікових категоріях.

Серед учасників – як дитячо-юнацькі спортивні школи, так і спортивні клуби. Також для хмельницьких спортсменів це чудова можливість підготуватися до основних змагань. Адже незабаром юні кікбоксери будуть представляти Україну в Будапешті та Македонії.

Приємною несподіванкою став подарунковий сертифікат на придбання необхідного спорядження для кікбоксерів.  Його особисто подарував Хмельницький міський голова. Каже, задоволений розвитком секції цього виду спорту у місті.

 

" " " "