Не моє – не шкода: на міському пляжі вандали потрощили нову роздягальню.

709

Не моє – не шкода: на міському пляжі вандали потрощили нову роздягальню. Збитки – незначні, утім, хуліганів вже шукає поліція. Копи угледіли інформацію про злочин в інтернеті і почали перевірку. Наразі місце події оглянуте, свідки опитані. Правоохоронці кажуть, якщо вандалів віднайдуть – їм може загрожувати до 3 років обмеження волі.

Містян така новина не на жарт обурила. Ось цей чоловік, до прикладу, у захваті від того, як сьогодні виглядає наш міський пляж.

Чоловік переконаний, той, хто так нахабно потрощив роздягалку, не поважає ні себе, ні інших.

Діти чи дорослі, тверезі чи напідпитку – хто саме завдав шкоди міському майну наразі уже з’ясовують правоохоронці. Про подію, кажуть, дізналися з інтернету і аби не втрачати часу, одразу взялися до справи.

Поки копи займаються своєю роботою, в управлінні ЖКГ уже порахували збитки. Кажуть, вони несуттєві, утім, ситуація, м’яко кажучи, неприємна.

Щоб поремонтувати роздягальню треба десь одну тисячу гривень, а може й менше. Хоча якби справа була лише у ній. Хмельничани частенько нищать те, що робиться, не думаючи, що зрештою на відновлення підуть саме їхні кошти.

Відповідальність за такі речі може бути різною. Копи обіцяють, лишень закінчать перевірку у справі із роздягалкою, визначаться – має винний платити штраф чи розраховуватись за вчинене по повній.

" " " "