Небезпека поруч: що приховують недобудови?

1550

Незавершене будівництво та відкриті дахи. Самі по собі ці об’єкти загрози не становлять, втім, якщо там розгулювати, – перетворюються на потенційну небезпеку. Так, нещодавно у Хмельницькому підлітки влаштували екскурсію недобудовою. Горе-мандрівників помітили перехожі та одразу викликали екіпаж патрульної поліції.

Нещодавно у Хмельницькому двоє підлітків влаштували екскурсію недобудовою. Вона вже не один рік височіє практично у самісінькому центрі міста. Сама по собі ця споруда загрози не становлять, втім, якщо там розгулювати, – перетворюється у потенційну небезпеку.

Горе-мандрівників помітили перехожі та одразу викликали екіпаж патрульної поліції. Копи забрали підлітків з недобудови та провели профілактичну бесіду. За словами останніх, на споруду вилізли, бо стало цікаво, а також заради гарного селфі.

А таких ситуацій вдосталь. При цьому об’єктами екстремальних розваг для підлітків та й дорослих стають не лише недобудови, а й дахівки. Що одні, що інші при людській необережності стають небезпечними для життя та здоров’я.

А тому, перш, ніж підкорювати недобудову чи дах багатоповерхівки, варто кілька разів подумати. що важливіше – власне життя та здоров’я чи розваги та гарне селфі.

" " " "