«Ніч музеїв-2019» у Меджибожі

2024

Лялькове шоу, живий вогонь та лицарські поєдинки. У Меджибожі пройшла «Ніч музеїв-2019». Ця подія мала б відбутися ще у травні, втім через примхи погоди, захід перенесли на літо і не прогадали. Тепло та чарівний захід сонця додавали особливого колориту музейній ночі.

Чарівно, магічно та однозначно атмосферно. Саме такою видалася «Ніч музеїв-2019» у Меджибожі. Ця подія мала б відбутися ще у травні, втім через примхи погоди, захід перенесли на літо і не прогадали. Тепло та чарівний захід сонця додавали особливого колориту та таємничості музейній ночі.

Цьогорічна ніч стала насправді особливою та цікавішою за попередні. До традиційних гулянь та забав, організатори додали кілька родзинок.

Підземелля, традиційно, збирають чимало відвідувачів, втім вдосталь забав було і на території самого замку. Для дужих чоловіків – канатні змагання.

Завітали до фортеці і середньовічні лицарі. У стародавньому замку вони влаштували справжні поєдинки.

На цьому поєдинки не завершилися, щоправда далі бої були більш сучасні.

Пан Юрій з Шепетівки став чемпіоном лицарсько-боксерських поєдинків. Усе, каже, заради коханої дружини.

Пані Лесі і насправді перехоплює дух. Від чоловіка, зізнається цього не очікувала, як і того, що стане першою леді фортеці. На відвідувачів музейної ночі очікувала ще одна родзинка. Цього року до стародавнього замку завітав театр ляльок.

Театр ляльок практично став заключним акордом «Ніч музеїв-2019». Насамкінець, вже як гарна і добра традиція, – захопливе фаєр-шоу.

 

" " " "