Нічна бійка в Шепетівці: відвідувачка бару побила іншу через п’яного чоловіка

Потерпіла написала заяву на свою кривдницю до поліції

19182

У Шепетівці міськрайонний суд присудив молодій містянці до сплати 510 гривень штрафу та 5000 компенсації за моральну шкоду. 30-літня жителька райцентру “влетіла на гроші” через те, що побила відвідувачку нічного бару, розповідає прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Прикрий випадок трапився в лютому поточного року в одному із нічних барів Шепетівки. Під час танців до потерпілої на танцювальному майданчику почав “клеїтися” п’яний чоловік. Залицяльник ледве стояв на ногах, і дівчина чимдуж відштовхнула його від себе. Той, падаючи, схопився за стілець, на якому висіла куртка іншої дівчини, та скинув куртку на підлогу.

Розлючена власниця куртки підскочила до дівчини і щосили вдарила її кулаком у груди. Після того вона схопила ошелешену дівчину за волосся та жбурнула її на підлогу, завдавши своїй жертві легких тілесних ушкоджень.

Потерпіла не подарувала нападниці ані завданого їй болю, ані приниження. Вона звернулася з заявою до поліції. А поліцейські, розслідувавши обставини справи, передали її в суд.

Читайте також: Драма на полюванні: У Полонському районі засудили мисливця за випадковий постріл

У суді нападниця своєї вини не визнала. Однак її вина була доведена показами свідків, що були присутні тієї ночі у тому ж барі. Потерпіла у своєму позові заявила про матеріальне відшкодування їй вартості лікування на суму 2586 гривень, а також про відшкодування завданого їй  морального збитку.

Однак суд не знайшов причинно-наслідкового зв’язку між лікуванням дівчини і тілесними ушкодженнями, що були завдані їй кривдницею. Тому в компенсації за лікування їй відмовив. Однак за моральне приниження кривдниці все-таки доведеться заплатити. Щоправда, не 20 тисяч гривень, як заявляла потерпіла, а лише 5 тисяч.

" " " "