Вбивство у Красилівському районі: хто приховав правду

Для працівників поліції повідомили, що чоловік помер уві сні

3200

На Великдень у Красилівському районі вбили чоловіка та ще й хотіли приховати підле вбивство. Як повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області, трагедія сталася в селі Митниці.

Чоловік завітав у гості до своєї колишньої дружини та разом із нею і її теперішнім співмешканцем розпивав алкоголь. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт. Співмешканець схопив зі столу кухонного ножа та встромив у груди опоненту, який згодом помер.

Цивільна дружина була єдиним свідком події, тому вбивця  пригрозив розправою у разі, якщо вона комусь розповість правду. Залякана жінка зателефонувала до поліції і набрехала, що її колишній прийшов до них в гості, ліг перепочити та не прокинувся.

Та все ж правоохоронці з’ясували  справжні обставини несподіваної смерті   –  на тілі загиблого помітили невелику колото-різану рану на грудях в області серця, а медики підтвердили, що саме вона призвела до загибелі.

Згодом правоохоронці знайшли викинуте зловмисником знаряддя злочину та відкрили кримінальне провадження про умисне вбивство. Тепер чоловікові загрожує в’язниця  на строк від семи до п’ятнадцяти років.

" " " "