НОУТБУК КОЖНОМУ ВЧИТЕЛЮ

584

Освіта для освітян. Від початку пандемії навчальні заклади час від часу переходять на дистанційне викладання. А для цього необхідна техніка. З державного бюджету для Хмельниччини виділили 998 мільйонів гривень на придбання ноутбуків вчителям. Долучилась до фінансування і обласна рада.

Здобувати освіту в умовах пандемії стає простіше. З початком дистанційного навчання не всі педагоги мали можливість працювати з учнями на відстані. Цього року з державного бюджету було виділено 998 мільйонів гривень на технічне забезпечення освіти онлайн.

До співфінансування долучилась і обласна рада – з місцевого кошторису виділили більш як 9 мільйонів гривень. Таким чином реалізували проєкт «Ноутбук кожному вчителю». Освітяни з різних тергромад краю отримали сертифікат на отримання техніки.

З шістдесяти територіальних громад Хмельницької області сорок одна мають можливість користуватись даним проєктом. Голова обласної ради впевнена, нове обладнання дасть можливість краще та ефективніше доносити знання.

всього на громади області закупили 2088 ноутбуків. Частину вже передали освітянам. В області планують завершити проєкт «Ноутбук кожному вчителю» до кінця 2021 року.

" " " "