НОВА УШИЦЯ СВЯТКУЄ

444

З танцями, співами та смачними частуваннями. Нова Ушиця відсвяткувала свій день народження. Урочистості розпочалися у місцевому будинку культури. Тамтешні майстри демонстрували свої вироби, а творчі колективи підготували розважальну програму. З селищного клубу святкування перенеслися на стадіон. Там, попри не зовсім сприятливу погоду, сотні новоушичан зібрав гурт Селфі.

Надворі прохолодно та дощить, а ось серця новоушичан палають, а на обличчях – усмішки. Усі гуртом жителі громади відзначають день народження центральної садиби.

Нова Ушиця – край, що має великі туристичний та людський потенціали. Люди – найважливіше. Саме вони творять сьогодення та майбутнє громади, а у день народження малої Батьківщини кожен ділиться своїми надбаннями.

А з великого фойє місцевого будинку культури і розпочалося святкування дня селища. Тамтешні підприємці демонстрували свою продукцію, а майстри – свої вироби.

А ось далі свої роботи демонструють вихованці Новоушицької спеціальної школи. Ці творіння заслуговують особливої уваги. Їх зробили дітки з вадами слуху та мовлення.

Свою роботу у день селища демонстрували і творчі колективи громади. Вони прямісінько з фойє запрошували місцевих та гостей у глядацьку залу. Для них підготували концерт. У програму вплели минуле та сьогодення, традиції, що вже прижилися і ті, які тільки формуються.

Співали, танцювали, а згодом і смачно частували. День народження Нова Ушиця відсвяткувала гучно. Попри не зовсім сприятливу погоду, свято об’єднало сотні новоушичан. Не оминули важливу подію і місцеві обранці.

Пишаються малою Батьківщиною і самі жителі громади. Нову Ушицю люблять просто так – за те, що тут народилися, за те, що тут зробили перші кроки і за те, що тут живуть. А тому у день народження для рідного селища лунали лише кращі побажання.

Свій день народження Нова Ушиця гуляла ледь не до півночі. З селищного клубу гучне дійство перенеслося на стадіон. Там новоушичан зі святом вітав гурт Селфі, який приїхав на запрошення селищного голови Анатолія Олійника та депутата Хмельницької обласної ради Петра Лабазюка.

 

" " " "