«Новатор» – «Бакрком-Кажани»: хто у фіналі?

1179

Фіналу не буде. У Хмельницькому «Новатор» зіграв третій та останній півфінальний поєдинок проти львівських «Кажанів». Нагадаємо, минулого тижня місцева команда двічі поступилася у Львові. Тому поразка у рідних стінах остаточно закрила двері «Новатору» до фіналу Суперліги. Як і минулого року за звання чемпіона зіграє львівський «Барком» та харківський «Локомотив», а ось хмельничани з вінницьким «Серцем Поділля» змагатимуться за бронзу.

Минулого тижня хмельницький «Новатор» двічі поступився «Кажанам» у Львові, цього тижня зіграв третій та останній півфінальний поєдинок удома. Рідні стіни новаторівцям не допомогли, а поразка остаточно закрила двері до фіналу Суперліги.

Самі ж кажани зізнаються, дійти до фіналу було не просто. Якщо у серії плей-оф вдалося зіграти практично у суху, то у регулярному чемпіонаті були проблеми.

Тепер кажани змагатимуться за золото Суперліги. До слова, дива у фіналі не сталося. Як і минулого року за звання чемпіона претендують львівський «Барком» та харківський «Локомотив».

А ось у малому фіналі зміни таки відбулися. Минулого року за бронзу змагалися хмельничани з «Вінницею». У цьому сезоні суперник «Новатора» знову вінницька команда, щоправда «Серце Поділля».

Якщо минулого року хмельничани зупинилися за крок до бронзи, то цього, запевняють, стовідсотково зупиняться на третій сходинці Суперліги.

" " " "