«Новатор» проти «Буревісника»: хто переміг?

1190

Експеримент не вдався. У Хмельницькому «Новатор» зіграв проти чернігівського «Буревісника». На перший матч серії плей-оф за 5-8 місця гості прибули великою командою у складі 12-ти гравців. Хмельницька команда була менш чисельною – всього 8 волейболістів і то, як сказав головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук, зібрали, кого могли.

Несподіваний та експериментальний. Саме таким складом «Новатор» цими вихідними приймав чернігівського «Буревісника». У клубі зробили ставку на вищу лігу, а тому багато молодих виконавців зіграли за дублерів. У першому матчі серії плей-оф за 5-8 місця у Суперлізі на спортивний майданчик вийшли всього 8 волейболістів і то, як сказав головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук, зібрали, кого могли.

До першого матчу серії плей-оф за 5-8 місця гості підійшли більш відповідально. Вони не експериментували і до Хмельницького прибули великою командою у складі 12-ти гравців. У першому сеті чернігівський «Буревісник» господарям поступився, а ось три наступні партії виграв.

«Новатору» не допомогли рідні стіни. А ось «Буревіснику», який останній у турнірній таблиці, нічого не завадило, аби переграти хмельничан – команду, що завершила регулярний чемпіонат на п’ятій сходинці. По суті, новаторівський експеримент не вдався, втім це ще не означає остаточної поразки. «Новатор» та «Буревісник» продовжують боротьбу у серії плей-оф. Наступний матч команди зіграють вже 5-го квітня у Чернігові.

Якщо виграє «Буревісник» – він продовжить боротьбу за п’яте місце, а «Новатор» гратиме за сьоме місце. Якщо переможуть хмельничани – вдома зіграють третій матч.

 

 

 

" " " "