«Новатор» проти «Буревісника»

882

Впевнена перемога та «плюс» шість очок у скарбничку. Цими вихідними хмельницький «Новатор» приймав чернігівського «Буревісника». Фаворитом домашніх поєдинків були саме новаторівці. Власне, свою перевагу хлопці демонстрували вже з перших хвилин та до останнього забитого м’яча.

Впевнена перемога, ставка на молодь та «плюс» шість очок у скарбничку. Саме так хмельницький «Новатор» приймав чернігівського «Буревісника». У попередніх турах гості здобули лише одну перемогу, тому не дивно, що фаворитом домашніх поєдинків були саме новаторівці.

Першу гру новаторівці виграли «у суху» – 3:0, щоправда нерви чернігівський «Буревісник» таки попсував. Насправді, зізнається тренер гостей, якби команда повірила у себе – могла б зіграти краще.

Та ж умова – впевненість у своїх силах не зіграла і у другій грі. У підсумку чернігівський «Буревісник» поступився «Новатору» двічі.

У свою чергу «Новатор» заробив бажані очки та закріпився на п’ятому місці турнірної таблиці. Наступна гра у хмельничан – виїзна. Вже 9-го та 10-го лютого місцеву команду прийматиме «Дніпро».

А ось потішити місцевого вболівальника «Новатор» зможе аж 24-25-го лютого. Тоді у домашньому поєдинку хмельничани прийматимуть харківський «Локомотив».

 

" " " "