«Новатор» проти «Хіміка»: чи вдалося протистояти чемпіонам?

1041

Без сенсацій та несподіванок. Хмельницькі «новаторівки» провели матчі сьомого туру у Суперлізі. У рідних стінах наші баскетболістки приймали багаторазових чемпіонок ліги «Хіміка» з Южного.

Чемпіони проти дебютанток. Так можна охарактеризувати сьомий тур Суперліги.  Цими вихідними у рідних стінах хмельничанки, котрі цього року дебютують, приймали багаторазових чемпіонок України «Хіміка» з Южного. Незважаючи на численні досягнення, «Хіміки» до протистояння у Хмельницькому готувалися та вивчали кожного гравця подільської команди.

У першому матчі хмельничанки зуміли іменитим суперницям дати гідну відсіч, втім далі багаторічний досвід та майстерність суперниць взяли верх.

У домашніх матчах хмельничанки двічі поступилися південним суперницям. «Сухий» результат, каже головний тренер, не сприймають як поразку, натомість це – крок до майбутніх перемог.

Наступний матч хмельницькі «новаторівки» знову проведуть вдома. 21-го та 22-го грудня у рідних стінах наші дівчата прийматимуть луцьку «Волинь-Університет».

" " " "