Новатор проти Вінниці: хто вийде у Суперлігу?

1273

Боротьба за Суперлігу. У Хмельницькому «Новатор» приймав волейболістів з Вінниці. Суперник – команда, що стала срібною призеркою вищої ліги. Тепер вінничани змагаються за місце у найвищому волейбольному дивізіоні. Новаторівці– останні у Суперлізі, а відтак змушені відстоювати право залишитися в еліті українського волейболу. Претенденти на перепустку вже зіграли перші матчі.

Емоції, спортивний запал та перша перемога. Великий волейбол повернувся у Хмельницький. Цими вихідними  «Новатор» приймав волейболістів з Вінниці. Суперник – срібний призер вищої ліги. Тепер вінничани змагаються за місце у найвищому дивізіоні. Новаторівці – останні у Суперлізі, тож змушені боротися за цьогорічний сезон. Претенденти на перепустку вже зіграли два матчі. Перший – за господарями.

У другому матчі кращими стали вінничани. Таким чином суперники обмінялися перемогами.

А ще, каже головний наставник, справа у тренуваннях. Для «Новатора» – це перші ігри після карантинної перерви, а ось у Вінниці час підготуватися був.

Волейбольні вихідні у Хмельницькому завершилися нічиєю – 1:1. Тепер новаторівці мають зіграти два виїзних матчі. Їх чекатимуть у Тростянці.

Якщо на виїзді двічі переможуть хмельничани – залишаться у Суперлізі. Якщо кращими стануть вінничани – у Суперлізі гратимуть вони. Якщо ж команди знову обміняються перемогами – проведуть п’ятий і вирішальний поєдинок у Хмельницькому.

" " " "