«Новатор» святкує день народження

1025

Непідробні емоції, жага до перемоги та омріяні нагороди. Нещодавно футбольний клуб «Новатор» відсвяткував свій шостий день народження. Традиційно, дату заснування новаторівці відзначають дитячим футбольним турніром. Цього року на змагання до себе іменинники запросили найближчих сусідів – Тернопіль, Житомир, Чернівці та кілька місцевих команд.

Вже шостий рік поспіль день народження рідного клубу новаторівці відзначають футбольним турніром. Цього разу на змагання до себе вони запросили найближчих сусідів – Тернопіль, Житомир, Чернівці та кілька місцевих команд. Турнір провели не тільки з нагоди іменин, а й Міжнародного жіночого дня.

Вітання прямісінько з футбольного майданчика приймає Ірина Гбур. До Хмельницького, у якості представника тернопільської команди, вона завітала вперше. Все тому, що сам колектив нещодавно сформований і поки що грає на досвід, втім, каже пані Ірина, погана та команда, яка не мріє перемогти.

На перемогу налаштовані і новаторівці. Запевняють, удома воротар команди жодного разу не вийматиме м’яч з сітки воріт.

Свої перемоги, кажуть юні чоловіки, присвятять найдорожчим жінкам. Разом з тим, привітають з днем народження усю футбольну родину.

 

" " " "