«Новатор» вдало стартував у Вищій Лізі

991

Орієнтир на СуперЛігу. Хмельницькі новаторівки вдало стартували у першому турі Вищої Ліги. До слова, розпочався чемпіонат саме у нашому місті. На базі спорткомплексу «Новатор» місцеві волейболістки зустрічали три команди, щоправда зіграли з двома. У перший день наші дівчата здолали «Южанку», у другий – вдалий старт закріпили та з рахунком 3:1 переграли суперниць з Вінниці.

Орієнтир на СуперЛігу. Таке завдання на цьогорічний сезон отримали хмельницькі новаторівки. І, власне, одразу ж взялися виконувати. Перше, що зробили, хоч і несуттєво, та все ж оновили команду.

У дещо оновленому складі наші дівчата дебютували вже цими вихідними. Новаторівки вдало стартували у першому турі Вищої Ліги. До слова, розпочався чемпіонат саме у нашому місті. На базі спорткомплексу «Новатор» місцеві волейболістки зустрічали суперниць з Миколаєва, Вінниці та Білої Церкви.

У перший день наші дівчата здолали миколаївську «Южанку», у другий – вдалий старт закріпили та з рахунком 3:1 переграли суперниць з Вінниці.

Наступна гра у дівчат – виїзна. 17-19-го листопада хмельницький «Новатор» зустрічатимуть у Білій Церкві і, сподіваємося, там наші волейболістки продовжать виграшну серію.

 

" " " "