Немиченській школі – 50

944

Півстолітній ювілей напередодні відзначила ЗОШ села Немичинці. Саме наприкінці жовтня 1967 року свої двері для маленьких односельчан відкрив навчальний заклад, який став кожному  рідним домом. За цей час школа стала  багатодітною матір’ю, адже дала путівки у світ майже одній тисячі своїх  випускників. Ті, в свою чергу, навідалися на її день народження.

З першого дзвоника в Немичинській загальноосвітній школі розпочалося святкування дня народження рідного навчального закладу. Ювілей цього року поважний – школі виповнюється п’ятдесят. Першим директором закладу була Галина Петрівна. Жінка каже, в ті післявоєнні роки було важко, тому були вимушені разом будувати цей навчальний заклад.

Окрім першого директора, на святкуванні були присутні і послідовники. Колишній керівник переконує, навіть після будівництва  роботи у закладі вистачало кожного року. Але, додають, тішить одне – зараз школа знаходиться у прекрасному вигляді і дає високі знання для дітей.

Загалом, за всі роки існування навчального закладу із його стін вийшло більше тисячі випускників. Зараз в тут навчається близько шести десятків учнів. Директор закладу каже, проблем  та потреб завжди вистачає, але є до кого звернутися по допомогу.

Навідуються помічники народного обранця Сергія Лабазюка у цю школу повсякчас. Цього разу вони приїхали із подарунками. Школі подарували необхідний спортивний інвентар, а вчителям-ветеранам – подяки та цінні подарунки.

 

" " " "