За парковку на місці для інвалідів – 1700 гривень

731

Займати чуже місце можна, щоправда доведеться заплатити. Так, донедавна штраф за парковку на місці для інвалідів становив 255 гривень, а ось з 26-го жовтня у рази більше. Тепер на таке задоволення прийдеться добряче розкошелитися – від 1020-ти до 1700 гривень. Окрім покарання у вигляді штрафу, у тутешніх копів є право евакуювати авто.

Паркомісця біля кінотеатру Шевченка, великих торгівельних центрів та малих аптек. Частина з них призначена для людей з обмеженими фізичними можливостями, щоправда паркуються тут далеко не інваліди. Усе просто – зайняти чуже місце у Хмельницькому полюбляють.

Ще шість постанов за новими штрафами склали учора. Так, донедавна за парковку на місці для інвалідів довелося б заплатити 255 гривень, а ось з 26-го жовтня у рази більше. Тепер на таке задоволення прийдеться добряче розкошелитися – від 1020-ти до 1700 гривень.

А ще нововведення, окрім покарання у вигляді штрафу, надає тутешнім копам право евакуювати авто, це при умові, що водія немає. Самих ж кермувальників такі новинки не тішать.

А ось автолюбительська спільнота міста такі нововведення підтримує.

Насправді, кажуть у «ХАЛКу», парковок у місті катастрофічно не вистачає, втім, переконані, це не привід займати чуже місце та паркуватися на майданчиках для людей з обмеженими можливостями.

 

" " " "