Нове обладнання вартістю у понад 2 мільйони гривень.

1133

З миру по нитці.  Хмельницька обласна дитяча лікарня отримала нове обладнання вартістю два мільйони чотириста сімдесят дві тисячі гривень. Два автоматичних аналізатора крові були придбані благодійним фондом «Допомагати просто!». Потрібну суму вдалося зібрати за допомоги не байдужих клієнтів ПриватБанку.

В Хмельницькій обласній лікарні з’явилися два сучасних німецьких аналізатора крові – гематологічний та біохімічний. Ними можна буде швидко та точно провести діагностику маленьких пацієнтів лікарні.

А все це стало можливим завдяки благодійному фонду «Допомагати просто!», який був заснований за ініціативи ПриватБанку у 2011 році. За цей час було зібрано близько 60 мільйонів гривень, які пішли на різні види благодійності. Цього року в рамках програми «Заради життя» і були закуплені аналізатори вартістю майже два з половиною мільйони гривень. А благодійниками стали небайдужі українці – клієнти ПриватБанку, які зробили грошові внески через систему «Приват24», банкомати та термінали.

Завдяки новому обладнанню більше не доведеться довго чекати на результати аналізів крові. Достатньо 15-и хвилин – і медичний спеціаліст може побачити стан всієї системи кровотворення.

 

" " " "