Нове життя старому тролейбусу.

869

Покатає по-новому. В «Хмельницькелектротрансі» презентували капітально відремонтований тролейбус. Це вже четверта одиниця, яку за останні два роки відновили коштом місцевого бюджету. Цьогорічному вже виповнилося далеко за тридцять.
Йосип Станіславович майже чотири десятка років перевозить хмельничан та гостей обласного центру електричним видом транспорту. Тепер буде водієм цього, капітально відновленого тролейбуса. Каже, усе зроблено на совість. Найприємнішим покращенням в ньому називає сидіння водія.
Головний інженер підприємства зізнається, порівняти те, що було та те, що стало – неможливо, адже завезли на ремонт купу металобрухту.
Приїхав оцінити ремонт тридцятирічного електричного перевізника і Хмельницький міський голова. Загалом за два роки за кошт міського бюджету на підприємство закупили два десятка одиниць нових тролейбусів та чотири капітально відремонтували.
Працювали із цим підрядником вперше, розповідає директор підприємства Віктор Паламарчук. Проте він виконав всі взяті на себе зобов’язання і стосовно термінів, і комплектації.
Вже в кінці весни на підприємство мають поставити двадцять одиниць нового громадського транспорту.

" " " "