Нові можливості для цивільних студентів – нові можливості  для навчання у прикордонній академії.

563

Нові можливості для студентів. У поточному навчальному році у прикордонній академії презентували  програму співпраці з містом Хелм. Юнаки і дівчата, навчаючись на цивільних спеціальностях, по закінченню навчання можуть отримати два дипломи – український та польський. А по закінченні польська сторона гарантує працевлаштування.

Прикордонна академія готує не лише фахових прикордонників, а й навчає цивільних. Саме для них у поточному навчальному році у стінах вишу відкриваються нові можливості. Цьогоріч стіни академії поповнили близько сотні студентів цивільних спеціальностей. Артем прагне бути вчителем та працювати в рідній школі. У день посвяти у студенти не стримує хвилювання.

Анастасія після академії прагне продовжити навчання за кордоном. Вона планує отримати диплом за фахом «Англійська філологія».

Підготовку цивільних студентів в академії розпочали ще у 2010 році. Тепер же для молоді відкрилися нові можливості. Тут можна одночасно здобути два дипломи – український  та польський. Вища школа міжнародних відносин та суспільної комунікації міста Хелм запрошує до своїх лав. Навчання у цьому виші для наших студентів триватиме два роки. Проте їздити туди потрібно буде лише двічі на рік. Решту завдань  молодь отримуватиме з допомогою інтернету.

Польська сторона обіцяє навчання українською мовою, житло та працевлаштування для наших студентів. Як каже ректор академії , окрім Польщі , студенти у подальшому зможуть паралельно здобувати диплом і в інших країнах.

Вступити до польського вишу зможуть не лише першокурсники, а й ті, хто здобуває фах в академії не перший рік.

 

" " " "