НОВІ ПІДХОДИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВЕДЕННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА. КОМПАНІЯ «VITAGRO PARTNER» ПРОВЕЛА ТРАДИЦІЙНИЙ ДЕНЬ ПОЛЯ

267

Те, що українці та Україна є годувальницею сотень мільйонів людей на земній кулі знало багато. ТА цього року наша нація продемонструвала що і воювати за рідну землю вміє. Тому і сіяти і доглядати та збирати врожай в Україні будуть лише українці. Коли наші військові борються з агресором, ті хто в тилу мають працювати на розвитом економіки. Саме тому,  компанія «VITAGRO PARTNER» вирішила організувати день поля, все заради спільної мети, допомогти країні бути економічно сильною.

З року в рік день поля організовують у славетному селі Лісоводи. Тут на місцевих демо ділянках вирощують найіноваційніші сорти сільськогосподарських культур, які підходять для нашого регіону та дають оптимальні результати.  Традиційно кожного року компанія  «VITAGRO PARTNER» має чим дивувати найвибагливіших клієнтів.

На цьогорічне перше день поля у Лісоводи з’їхалися кілька сотень фермерів із західної частини України. Один із них Борис Брухнов, чоловік працює агрономом.  Їх господарство  має в обробітку більше трьох тисяч гектарів землі. Сіють усе, починаючи від ранніх зернових ,закінчуючи технічними культурами. Із «VITAGRO PARTNER» працюють  більше 15-ти років. Результатами більше ніж задоволений. Мова  йде як  про насіння так і про засоби захисту.

Щодо останнього то у компанії кажуть, вже незабаром мають відкрити новий завод із виробництва ЗЗРів. Він матиме цілу низку переваг над іншими виробниками.

Під час зустрічі аграрії мали змогу почути  думки експертів як українських так і закордонних. Якщо хтось вважає, що можливо кинути зернинку в землю і через кілька  місяців зібрати хороший врожай це  хибна думка каже, науковець Олександр Акубов.  Аграрна наука  є досить кропіткою. І зараз без нових наукових підходів нікуди. А такі зібрання на його думку дозволять малим сільгоспвиробникам піднятися на зовсім якісно інший рівень роботи.

Цього року війна внесла свої корективи у роботу та життя кожного українця не оминула і сільське виробництво. Фермери кажуть, важка ситуація зі всім, зараз дошкуляє дефіцит пального.

Про те, що навіть  попри війну потрібно працювати, ділитися досвідом та розвиватися впевнений народний депутата України Сергій Лабазюк. Парламентар певен, тільки так можливо підняти українську економіку, відповідно до сучасних реалій. Наразі і вся Верховна Рада України і аграрний комітет працює у цьому напрямку.

Вже цього тижня компанія «VITAGRO PARTNER» проведе аналогічний  день поля у Рівненській області у славнозвісному господарстві «Зоря».

" " " "