ДИТЯЧИЙ ОЗДОРОВЧИЙ ТАБІР ЕКО ЛЕНД

336

З гарним патріотичним настроєм у першу зміну. 167 дітлахів Хмельниччини, чиї батьки міцно стоять на захисті вітчизни, урочисто розпочали першу зміну в рамках проекту “Поділля Мрій” від благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч”. Безліч розваг, спортивних активностей, екскурсій  подарують дітлахам незабутній відпочинок.

І хоч у день урочистого відкриття дітлахи лише заселились у свої номери. За короткий проміжок часу діти вже встигли потоваришувати та подолати власні страхи.

Поруч із дітками на постійній варті та підтримці вожаті та вихователі. У таборі вони як другі батьки. Кажуть, з кожним роком для малечі вигадують все нові ігри та розваги, адже розвиваються дітлахи дуже швидко.

Саме завдяки незламній службі наших захисників, і вдається реалізовувати такі надзвичайно важливі проекти для підтримки діточок, наголошує голова Хмельницької облансої ради Віолета Лабазюк, яка разом із депутатами обласної ради відвідали церемонію відкриття.

Заряд гарного настрою на увесь відпочинок дітлахам подарували місцеві артисти.

Чисте повітря та гори, посеред яких розташований дитячий табір, дадуть змогу дітлахам не тільки гарно відпочити, а й оздоровитись.

Щирі посмішки дітей та їх щасливе майбутнє- саме те заради чого дорослі повинні і будуть працювати, зазначає народний депутат України, Сергій Лабазюк.

Відпочивати та оздоровлюватись дітлахи Хмельниччини будуть аж до початку навчального року. За три спекотних літніх місяці завдяки проекту “Поділля Мрій” відволіктись від буремних подій сьогодення зможуть близько півтори тисячі маленьких подолян. Продовжувати гарну традицію таборування представники благодійного фонду Сергія Лабазюка  “Ми поруч” планують і на наступний рік.

 

" " " "