Нові пішохідні доріжки будують у Хмельницькому

821

Гарний вигляд та зручність для містян. Управління ЖКГ продовжує виконувати поточні ремонти. Днями підрядники розпочали капітальний ремонт одразу кількох пішохідних доріжок. Одна із них розташована поблизу озера, що у мікрорайоні Озерна, інша –  у центральній частині міста на вулиці Гагаріна.

Із такими проблемами стикалися мешканці будинку на вулиціГагаріна, 1 та перехожі центральної частини міста. Нині там розпочали капітальний ремонт пішохідної доріжки. На це із міського бюджету виділили майже пів мільйона гривень. За проєктом там маютьвикласти 130 метрів нової бруківки.

Паралельно будівництво пішохідних доріжок відбувається ще на кількох вулицях – Парковій, Бажана та навколо озера, що у мікрорайоні Озерна. Набережну там почали облаштовувати ще минулого року. Зараз продовжують сполучення з міськими вулицями. Відтак, дістатися до відпочинкової зони буде зручно з різних сторін. На цьому будівельні роботи цього року завершать. Відновити планують вже з наступного.

Віднедавна відпочинкову доповнює нова фотозона. Вона виконана за мотивами української народної казки Івасик-Телесик. Ідея встановити казкового героя, який рибалить, з’явилася у заступниці Хмельницького міського голови Галини Мельник. Втілювати задумане допомагали учні та викладачі ВПУ №11. Над концепцією обіцяють ще попрацювати.

" " " "