16-річні Катерина Процанюк і Роман Рибак вибороли бронзу на Чемпіонаті України зі спортивних танців

799

Вони танцюють вже 10 років, два з них у парі. 16-річні Катерина Процанюк і Роман Рибак вибороли бронзу на Чемпіонаті України зі спортивних танців. Змагання відбулися навесні у Львові, після чого хмельничан удостоїли звання майстрів спорту.

Це кадри Чемпіонату України зі спортивних танців, що навесні минули у Львові. Тут хмельничани Катерина Процанюк і Роман Рибак вибороли почесне 3 місце у категорії «Юніори2» та здобули бронзу.

Серед здобутків наших танцюристів і сріблоа на Кубку України. Після чого справдилася довгоочікувана мрія– їх удостоїли звання майстрів спорту.

А мама Каті – пані Світлана, ще досі під враженнями. Саме вона колись вперше привела доньку до танцкласу. Тож її перемогам радіє, як власним.

Катерина і Роман танцюють вже майже 10 років, два з них – у парі. Вони не лише партнери в спорті, але гарні друзі. Завжди підтримують одне одного і багато часу проводять разом. Це, кажуть, допомагає їм підкорювати нові висоти.

Пліч-о-пліч з танцівниками їхні тренери – подружжя Головатих. До змагань спортсменів готували щодня і по кілька годин поспіль.

Та головне, кажуть танцівники, потрібно любити те, що робиш, мріяти та наполегливо рухатися вперед.

Нині спортсмени готуються вже до майбутніх змагань. Аби крок за кроком реалізувати ще одну мрію – стати майстрами спорту міжнародного класу.

" " " "