Новинки Укрпошти у Підсумках тижня .

1408

Кращі традиції спілкування. Укрпошта похизувалася останніми нововведеннями у роботі. Так тільки цього року у поштовиків з’явився відділ співпраці з корпоративними клієнтами. Віднедавна стартував пілотний проект «Smart Box» – це відправлення за єдиним тарифом, де фактично вартість посилки залежить від розміру коробки, а не від ваги. Разом з тим, діє послуга «Власна марка» та, виявляється, вже кілька років працює проект «Каталожна торгівля». А ще у будь-якому відділенні Укрпошти можна оформити автоцивілку або, навіть, подати заявку на кредит.

Національний оператор поштового зв’язку похизувався гарячими новинками у роботі. Так з досягнень цього року – пілотний проект «Smart Box».

Разом з тим, вага значення немає. Все, що вмістилося у коробку йде за єдиним тарифом. Сама ж вартість відправлення буде залежати від розміру пакунку.

Окрім цього, в «Укрпошті» є ще нововведення. Так тільки цього року у поштовиків з’явився відділ співпраці з корпоративними клієнтами.

Разом з тим, у поштарів діє послуга «Власна марка» – проект, щоправда не з «гарячих», втім мало кому відомий.

Насправді, «Власна марка» – це не просто наліпка, а функціональний продукт. Фактично може слугувати не лише як подарунок, а й як оплата поштового відправлення.

І ще про один, так би мовити, давній продукт. Вже з добрий десяток років Національний оператор поштового зв’язку практикує послугу «Роздрібна торгівля». Втім, навіть, ця сфера постійно оновлюється.

Окрім «Роздрібної торгівлі», виявляється, вже кілька років у поштарів працює проект «Каталожна торгівля».

А ще у будь-якому відділенні Укрпошти можна оформити, як у народі кажуть, автоцивілку.

У понад десяти відділеннях «Укрпошти» по свій області можна навіть, подати заявку на кредит.

Разом з тим, слід згадати і про традиційні послуги «Укрпошти».

Кращі традиції спілкування, кажуть поштарі, підтримуватимуть і надалі. Адже, переконують, працюють для гідного обслуговування своїх клієнтів.

 

" " " "