Новітні розробки – для гарних врожаїв.

1388

Передові технології – для комфортної роботи. Агрохолдинг «Мрія» впроваджує  інновації не лише  у вирощуванні культур, а й для обробки даних. Сучасні  гаджети стали незамінними на полях- з їх допомогою агрономи «Мрії» можуть навіть спрогнозувати майбутній врожай.

Наука та поле – у гарній співпраці. Щоднини агрономи «Мрії» втілюють  інноваційні розробки. На часі – комп’ютеризації роботи  на нивах. Спеціалісти  мають можливість з допомогою планшета  кожну ділянку роботи  опрацьовувати з гаджетом у руках.

Земельний банк – як на долоні. Дізнатися інформацію про обробіток, кількість  затрачених препаратів чи якість грунту працівники «Мрії» можуть лише за одним кліком. Оперативність після такого  осучаснення роботи зросла у рази, тож агрохолдинг лише нарощує темпи втілення віртуальних новинок.

Акт завершення робіт на земельній ділянці у паперовому вигляді поступово відходить у небуття. Тепер такі процеси в агрохолдингу  повністю автоматизують. Пілотний проект стартує у серпні у двох кластерах.

З такими технічними підходами та високими темпами роботи мріївці планують цьогоріч вийти на результат 680 тисяч тонн зерна. Це більше одного відсотка очікуваного врожаю у країні. Для зберігання збіжжя в агрохолдингу є власні потужності.

Робота у полі  потребує значних затрат людського ресурсу, адже працюють механізатори цілодобово. Відновити сили працівники агрохолдингу можуть у комфортних умовах гуртожитку. Тут, майже у домашній атмосфери хлібороби готуються до виходу  на ниву.

Турбота про навколишнє середовище – у передових цілях агрохолдингу. Засоби обробітку рослин не чинять шкоди птахам та є безпечними для людей.

Щодня працівники агрохолдингу виходять у поле, аби довести – за вмілого керівництва та дбайливого ставлення до землі, вона щедро віддячує врожаями.

" " " "