Новий арт-простір з’явився у ЗОШ №13.

1343

Наполегливість та робота на результат. Учні загальноосвітньої школи № 13 виграли міні-грант на створення  арт-простору. На цьому діти не зупинились та організували збір коштів для наповнення приміщення. Нещодавно актова зала у школі урочисто відкрила двері для відвідувачів.

Колись кабінет праці та похмурі стіни, а нині сучасне приміщення  для творчості та креативних ідей. В загальноосвітній школі № 13 не було актової зали. Відтак, учні вирішили проявити ініціативу та взяти участь у конкурсі міні-грантів. 10 тисяч для реалізації своєї ідеї вони таки здобули. А з коштами – і нові можливості для творчості. Хоча для повноцінного ремонту діти влаштували  ще й  онлайн збір коштів.

Для  втілення  дитячої мрії мобілізувалися чи не всі жителі мікрорайону, батьки учнів, випускники школи. Завдяки небайдужим вдалося назбирати майже 40 тисяч гривень.

Нове творче місце стане гарним поштовхом для творчості. На урочистому відкритті арт-простору діти подарували символічні долоньки усім, хто  допоміг  дитячій мрії здійснитися.

Затишне приміщення стане творчим домом не лише для школярів. Сюди запрошують на посиденьки усіх жителів мікрорайону Лезнево.

Долучився до створення мистецького середовища у навчальному закладі і благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Завдяки благодійникам  у приміщенні  з’явилися сучасні  металопластикові вікна. Такі амбітні  проекти молоді  завжди знаходять підтримку у фонді нардепа.

Тож своєрідний коворкінг у навчальному закладі – це результат наполегливості дітей, які хочуть розвиватися та вміють іти до своєї мети.

" " " "