Новий фонтан у Хмельницькому

1574

П’ять мільйонів на прохолоду… У Хмельницькому запрацював новий фонтан. Він розміщується у районі Сілістри. Раніше на тому ж місці функціонував цілий фонтанний комплекс, та останні десятиліття водограй вже не працював. Рік тому фонтан взялися повністю переробити. І от водограй закоханих, а так його назвали – відкрили. Найбільше відкриттю тішилися діти – купалися у ньому, як у басейні.

Так за допомогою мобільного міський голова Хмельницького запустив роботу фонтану закоханих. Зізнається, довгий час жив у цьому районі, тож добре знає, як на Виставці бракувало ось такого рекреаційного осередку.

Вартість цього фонтану майже п’ять мільйонів гривень. Це вже четвертий за два роки заново збудований водограй у Хмельницькому. Назвали його фонтаном закоханих – передбачають пари фотографуватимуться під куполом водограю. Він на разі – останній із запланованих до будівництва у місті, каже керівник ЖКГ. А ще попереджує – верхню чашу – не відновлюватимуть.

Графік роботи Фонтану вже визначили: з 11 ранку до 10 вечора. Підсвітка вмикатиметься о восьмій вечора. Втім, діти на неї не чекають – у спекотну літню днину босоніж ходять по фонтану. Кажуть – їм тут дуже подобається.

" " " "