Новий магазин професійної техніки.

1204

Якісний та надійний. Вихідними у Дунаївціх відкрили новий фірмовий магазин «Добрий Господар». У ньому буде асортимент продукції, який представлений  від відомого у цілому світі виробника «STIHL».  Відтепер, кожен покупець зможе не лише придбати необхідну продукцію, а й отримати сервісне обслуговування.

У Дунаївцях відкрили новий фірмовий магазин «Добрий Господар». На прилавках представлена різноманітна продукція від відомого виробника «STIHL».  Бензопили, сокири, колуни, коси, мийки та оприскувачі – все, що потрібно для гарного господаря. «STIHL» – це єдина фірма в світі, яка сама виготовляє усі комплектуючі деталі до продукції. Асортимент приємно вразить найвибагливішого користувача, наприклад, лише бензопили представлені чотирьох різних класів – від любительської до професійної.

Ще однією приємною новиною для дунаївчан став сервісний центр, який розмістили одразу в магазині.

Потенційними клієнтами стануть і представники місцевої влади. На території Дунаївців діє два комунальних підприємства, які потребують відповідної техніки. Відтепер вони зможуть обслуговуватися не витрачаючи часу на поїздки до інших міст.

Придбати якісний та надійний інструмент, а також отримати професійну консультацію можна впродовж шести днів на тиждень.

Також у день відкриття кожен покупець ставав учасником розіграшу. У вікторині головним подарунком стала новенька бензопила.  Перемогу отримав Микола Острозький.

 

" " " "